Assurantieportefeuille overnemen

Wilt u een assurantieportefeuille overnemen?

Heeft u interesse om een assurantieportefeuille over te nemen? Dan is het belangrijk om hier een expert bij in te schakelen. U vindt de kennis en ervaring die nodig is op het gebied van de overname van een assurantieportefeuille bij CONFIDENTIA. We hebben namelijk de verkoop van meerdere portefeuilles in ons beheer. We helpen u graag bij het maken van een goede keuze. Er komen nu eenmaal wel vragen naar boven voor de overname van een dergelijke portefeuille. We helpen u deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en zo perfect een besluit te nemen over al dan niet overnemen.

Aan de slag met de overname van een assurantieportefeuille

Het is belangrijk om de zaken goed op een rijtje te hebben staan als u in de markt bent om een assurantieportefeuille over te nemen. We hebben het dan onder andere over het beantwoorden van vragen als: “Is de overname momenteel de juiste strategie?” “Zijn er risico’s verbonden aan de overname van deze specifieke portefeuille?” “Hoeveel is deze portefeuille eigenlijk precies waard?” We begeleiden u bij elke stap van het proces. Zo maken we een zeer grondige analyse, adviseren we u over de juiste keuzes en onderhandelen we als u het besluit heeft genomen om over te gaan tot overname van de assurantieportefeuille in kwestie.

Betrouwbaar een assurantieportefeuille overnemen

Neem vandaag nog contact op met CONFIDENTIA als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. We hebben namelijk veel ervaring als het op de overname van assurantieportefeuilles aankomt. We bespreken graag eens met u de wensen die u heeft op dit gebied. Als wij een portefeuille in bemiddeling nemen zorgen we ervoor dat intermediairs die bij ons staan ingeschreven hiervan direct op de hoogte worden gebracht. We beantwoorden graag alle vragen die u maar heeft hierover.

Lees meer