Assurantieportefeuille te koop

Een assurantieportefeuille te koop zetten

Heeft u een assurantieportefeuille te koop? Bij CONFIDENTIA helpen wij u dan graag bij uw zoektocht naar een goede koper. Wij hebben veel ervaring met het verkopen van assurantieportefeuilles en bieden u dan ook een betrouwbare optie op dit gebied. We hebben een netwerk van honderden geinteresseerde kandidaat kopers die door het hele land zitten. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat een snelle, correcte transactie geheel is gewaarborgd. We volgen bij de verkoop altijd een stappenplan om zo het beste resultaat voor u te behalen.

Een assurantieportefeuille te koop aangeboden

Bent u juist een partij die geinteresseerd is in de aanschaf van een assurantieportefeuille? Dan is het belangrijk om eens een kijkje te komen nemen bij een betrouwbare verkoper als CONFIDENTIA. Wij regelen tientallen verkopen van assurantieportefeuilles per jaar en helpen u graag om ook de perfecte portefeuille te kunnen overnemen. Het is heel belangrijk dat u daarbij goed op de hoogte bent van wat een portefeuille waard is en of er risico’s kleven aan het overnemen hiervan. Wij gaan graag met u om tafel om te bekijken hoe dit zit met de portefeuille waar u interesse voor heeft.

Heeft u een assurantieportefeuille te koop?

Bij CONFIDENTIA hebben we veel ervaring met de verkoop van assurantieportefeuilles. We raden u dan ook van harte aan om eens bij ons te komen kijken als u een portefeuille wilt verkopen, of als u juist in de markt bent voor de aanschaf hiervan. Als wij een portefeuille aangeboden krijgen, dan zorgen wij ervoor dat ons netwerk aan intermediairs met interesse hiervan op de hoogte wordt gesteld. Hierna gaan we aan de slag met het zoeken naar de meest geinteresseerde partij als het aankomt op de overname van de portefeuille.

Lees meer