Factor verkoop assurantieportefeuille

Factor verkoop assurantieportefeuille

U wilt een assurantieportefeuille verkopen en bent nu benieuwd naar de waarde hiervan? Het is dan nog niet eenvoudig om de waarde van de portefeuille te bepalen. Bij CONFIDENTIA hebben we veel ervaring met waardebepalingen en we helpen u dan ook graag bij het maken van een correcte bepaling. We kijken graag voor u wat de factor van verkoop van assurantieportefeuille is. Dit is nog steeds de meest populaire manier om de waarde van een assurantieportefeuille te bepalen. Bij CONFIDENTIA verkopen we jaarlijks zo’n veertig portefeuilles, we helpen u ook graag bij het zoeken naar een koper voor uw portefeuille.

Assurantieportefeuille factor verkoop

Het is belangrijk om de juiste waarde in beeld te hebben als u een portefeuille wilt verkopen. Het is daarbij van groot belang om een goede kennis te hebben van de markt. Bij CONFIDENTIA is deze volop aanwezig. Er komt vaak nog wel wat problematiek om de hoek kijken als er een portefeuille verkocht moet worden. De factormethode is een manier van berekenen van de waarde die door de jaren heen heel vaak is gebruikt. De factor van verkoop van assurantieportefeuille is nu echter niet meer de enige manier om te bepalen wat de waarde is van een assurantieportefeuille. Wij helpen u graag met het maken van een juiste waardering.

Meer weten over assurantieportefeuille factor verkoop?

Bij CONFIDENTIA zit u altijd goed als het op het verkopen van assurantieportefeuilles aankomt. Vandaar ook dat wij u aanraden om hier eens goed naar te kijken. Maak een afspraak met ons om een en ander te bespreken. Uiteraard bent u ook bij ons aan het juiste adres als u juist een assurantieportefeuille aan wilt schaffen. We helpen u graag met onderhandelen en het krijgen van een portefeuille tegen een mooie prijs. Meer weten? Neem gewoon even contact met ons op en vuur al uw vragen op ons af.

Lees meer