Factor waarde assurantieportefeuille

De factor voor waarde van assurantieportefeuille

Bent u op zoek naar een assurantieportefeuille om over te nemen, of wilt u er juist een verkopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij CONFIDENTIA. Wij verkopen jaarlijks zo’n 40 portefeuilles en weten dan ook als geen ander wat er bij de verkoop hiervan allemaal komt kijken. We zijn dan ook zeer ervaren op het gebied van waardebepaling. Dit is een punt dat nog wel eens voor problematiek wil zorgen, zeker als de factor van waarde van assurantieportefeuille om de hoek komt kijken. We raden u dan ook aan om eens bij ons te komen kijken wat er op dit gebied allemaal te vinden is aan informatie en kennis.

De assurantieportefeuille factor waarde

Het is belangrijk dat u bij het bepalen van de waarde van een assurantieportefeuille een goede berekening laat maken. U wilt als koper natuurlijk graag een goede prijs voor deze assurantieportefeuille betalen, maar u wilt als verkoper er ook juist voor zorgen dat u een goede prijs krijgt. De factor voor waarde van assurantieportefeuille is daarbij heel belangrijk. De factorwaarde is een manier van bereken die door de jaren heen minder vaak wordt gebruikt, maar laat duidelijk zijn dat dit nog steeds een zeer populaire manier van berekenen is.

Meer weten over assurantieportefeuille factor waarde?

Als u meer wilt weten over het berekenen van de waarde van een assurantieportefeuille, dan raden wij u aan om hiervoor eens te komen kijken bij CONFIDENTIA. We hebben veel ervaring en kennis op het gebied van koop en verkoop van assurantieportefeuilles en helpen u ook graag bij het maken van een juiste keuze. Als wij voor u een waarderingsrapportage hebben gemaakt, dan is het eenvoudiger voor u als ondernemer om hier uw beslissingen op te baseren. U vindt hier elders op onze website meer informatie over.

Lees meer