Overdracht assurantieportefeuille

De overdracht van een assurantieportefeuille

Bent u op zoek naar een partner die kan bemiddelen bij de overdracht van een assurantieportefeuille? Een betrouwbare specialist die precies weet wat er op dit gebied allemaal komt kijken? Dan bent u bij CONFIDENTIA aan het juiste adres. Wij hebben veel kennis van dit onderwerp, daarnaast ook een zeer uitgebreid netwerk dat wij graag inzetten bij de overdracht van assurantieportefeuilles. Neem dan ook eens contact met ons op als u hier meer over wilt weten. Verkoop van een assurantiebedrijf of -portefeuille kunt u zonder zorgen aan ons overlaten, wij begeleiden u bij elke stap in het proces.

Het overdragen van een assurantieportefeuille

We hebben bij CONFIDENTIA een netwerk van honderden kandidaat kopers van assurantieportefeuilles. Hierdoor staan wij garant voor een snelle overdracht van een portefeuille. Uiteraard zorgen wij er hierbij ook voor dat deze transactie helemaal correct wordt afgehandeld. We beginnen dan met een goede inventarisatie en analyse van wat er nu precies verkocht gaat worden. Aan de hand hiervan maken wij een waarderingsrapportage en bepalen we, uiteraard in overleg met de verkoper, een goede prijs. Er wordt een verkoopmemorandum gemaakt, waarna de kopers benaderd gaan worden. Wij zorgen daarna voor het hele traject van onderhandelingen, net zolang tot er een serieuze koper is gevonden.

Meer weten over de overdracht van een assurantieportefeuille?

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is bij CONFIDENTIA, dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website. Hier hebben wij uitgebreide informatie over onze diensten voor u bij elkaar staan, zodat u zeker weet wat u bij ons allemaal kunt verwachten. Indien u meer wilt weten kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen te stellen. Wilt u voor de overdracht van assurantieportefeuilles gaan? Dan zorgen wij ervoor dat het overdragen van deze assurantieportefeuille tot in de kleinste details voor u wordt geregeld.
Lees meer