Verkoop assurantie

Verkoop van assurantie portefeuilles

Bent u op zoek naar een partner die u kan helpen als u een assurantieportefeuille over wilt nemen? Of heeft u juist zelf een assurantieportefeuille en wilt u deze doorverkopen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij CONFIDENTIA. We hebben bij ons bedrijf namelijk alle kennis en ervaring op het gebied van de verkoop van assurantieportefeuilles die u maar nodig kunt hebben. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website, of om gewoon een keer contact met ons op te nemen om het hier met ons over te hebben.

Alles op het gebied van assurantie verkopen

Heeft u een assurantiebedrijf of -portefeuille en wilt u deze verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een zeer uitgebreid netwerk van aspirant kopers die allemaal interesse hebben in uw portefeuille. Op deze manier kunnen wij u aan een zeer goede prijs helpen voor uw portefeuille. Als u besluit om hiervoor met ons in zee te gaan, dan beginnen wij ermee dat we gaan inventariseren en analyseren wat er precies verkocht mag worden. We maken dan een waarderingsrapportage voor u en bepalen een vraagprijs. We maken de stukken compleet en zorgen dat alles klaar is om overgedaan te worden naar een koper.

Meer weten over assurantie verkopen?

Op het gebied van verkoop assurantie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot bestand met kopers die maar wat graag uw assurantieportefeuille zouden willen overnemen. We zorgen ervoor dat deze kopers helemaal op de hoogte zijn van wat u vraagt voor de portefeuille. We onderhandelen voor u en zorgen er zo ook voor dat u de prijs krijgt voor uw portefeuille die u wenst. Wilt u hier meer over weten? U kunt altijd even contact met ons opnemen. We verkopen per jaar zo’n 40 verschillende assurantieportefeuilles en staan altijd klaar om ook voor uw portefeuille een geschikte koper te vinden!

Lees meer