Verkoop assurantiekantoor

U wilt uw assurantiekantoor verkopen?

U heeft een assurantiekantoor maar bent nu op zoek naar een koper? Dan is het goed om hier een partij voor in te schakelen met verstand van zaken. We raden u dan aan om eens contact op te nemen met CONFIDENTIA. We hebben namelijk de kennis en ervaring met het verkopen van assurantiekantoren die u kunt gebruiken. Wilt u uw assurantiekantoor verkopen? Dan staan wij klaar om u aan een goede prijs te helpen. We hebben een bestand aan kopers met interesse en onderhandelen graag met hen om voor u de gewenste prijs binnen te slepen.

Alles voor de verkoop van een assurantiekantoor

Bij CONFIDENTIA houden wij ons volledig bezig met de koop en verkoop van assurantiekantoren en assurantieportefeuilles. We zijn betrokken bij de aankoop van zo’n 40 portefeuilles per jaar. Als u hier ook interesse in heeft, dan hoeft u daar alleen maar even contact over op te nemen met ons. De verkoop van assurantiekantoor is iets waar veel bij komt kijken, ook als u zelf de verkopende partij bent. Zo moet onder andere de waarde van uw kantoor bepaald worden en is het ook belangrijk dat er goed wordt onderhandeld over de prijs. Dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Meer weten over de verkoop van assurantiekantoor?

U wilt een assurantiekantoor verkopen en bent nu op zoek naar een kundige partij die u hier bij kan helpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn betrokken geweest bij de aankoop en verkoop van honderden verschillende assurantiekantoren en gaan ook graag met uw portefeuille aan de slag. Bij ons kunt u er op rekenen dat alles vertrouwelijk gebeurt en dat uw informatie niet in verkeerde handen terechtkomt. We hebben een bestand met betrouwbare partijen die maar wat graag meer te weten zouden willen komen over uw assurantieportefeuille!

Lees meer