Verkoop assurantieportefeuille

U wilt een assurantieportefeuille verkopen?

Als u met uw bedrijf een eigen assurantieportefeuille heeft, dan is het natuurlijk altijd mogelijk dat er een moment komt dat u deze wilt verkopen. Indien dit het geval is, raden wij u aan om eens contact op te nemen met Confidentia. Wij zijn een kantoor dat zich volledig bezighoudt met het kopen en verkopen van assurantieportefeuilles. We hebben een netwerk aan betrouwbare partijen die interesse hebben in de aanschaf van een goede portefeuille. Wilt u hier meer over weten? Neem dan even een kijkje op onze website, of neem even contact met ons op met al uw vragen.

Een assurantieportefeuille verkopen

Het is belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van een assurantieportefeuille. Zo is het bijvoorbeeld een aandachtspunt om duidelijk de waarde te bepalen van de portefeuille. Bij ons vindt u de kennis en ervaring om dit zeer nauwkeurig te doen. Zo kunt u er op rekenen dat u straks een prijs voor uw portefeuille krijgt die de waarde eer aandoet. Wilt u hier meer over weten, dan hoeft u alleen maar even op onze website te komen kijken. Hier staat namelijk uitgebreide informatie over ons bedrijf. We zijn jaarlijks betrokken bij de overname van zo’n 40 verschillende portefeuilles. We gaan ook graag aan de slag met uw verkoop.

Alles over de verkoop van een assurantieportefeuille

Bij de verkoop van een assurantieportefeuille is het goed om een betrouwbare partij in uw hoek te hebben staan. Wij bepalen niet alleen nauwkeurig de waarde van uw portefeuille, maar staan ook klaar om voor u de onderhandelingen aan te gaan. We hebben ook op dit gebied namelijk heel veel ervaring. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Lees meer
Bel of mail om een ori├źnterende afspraak in te plannen!Charley Tooropstraat 39
3343 RE Hendrik-Ido-Ambacht
+31 (0) 78 681 54 86
+31 (0) 6 21 231216