Waarde assurantieportefeuille

De waarde van uw assurantieportefeuille berekenen

Heeft u een assurantieportefeuille in uw beheer en wilt u hier de waarde van weten? Wellicht vindt u dat het tijd is geworden om de portefeuille te verkopen en wilt u zodoende weten wat u hier voor kunt vragen. Bij Confidentia hebben we veel ervaring met de waardebepaling van assurantieportefeuilles. We raden u dan ook aan om hiervoor eens bij ons te komen kijken. We hebben op deze website veel informatie staan over wat ons bedrijf voor u kan betekenen. We gaan graag zorgvuldig aan de slag om te bepalen wat de waarde is van uw portefeuille.

Wat is van uw assurantieportefeuille de waarde?

Het is belangrijk om goed te kijken wat de waarde is van uw assurantieportefeuille. Wij hebben in ons bestand vele partijen staan die wel interesse hebben in uw portefeuille. Ze willen dan natuurlijk goed van tevoren weten wat de waarde is van deze portefeuille. Dit gaat natuurlijk ook voor uzelf op. Als u een portefeuille wilt verkopen, dan wilt u hier wel een eerlijke prijs voor ontvangen. Wij zorgen ervoor dat u straks helemaal op de hoogte bent van de waarde van uw assurantieportefeuille. We zijn jaarlijks betrokken bij de verkoop van zo’n 40 verschillende portefeuilles, we willen ook graag die van u voor u verkopen.

Berekening van de assurantieportefeuille waarde

Bij Confidentia vindt u mensen die veel ervaring hebben als het op de verkoop van assurantieportefeuilles aankomt. Er komt veel bij kijken voordat de waarde van een dergelijke portefeuille goed is bepaald. Maar dat niet alleen, het is natuurlijk ook zo dat die portefeuille dan nog wel even verkocht moet worden. We gaan voor u de onderhandelingen aan om zo een perfecte prijs voor u te kunnen regelen. Wilt u hier meer over weten of heeft u een vraag die u ons wilt stellen? Neem dan gewoon even contact met ons op hierover.

Lees meer